Return to site

Megkezdődött egy fontos jármű aukciós csarnoképítés az Egyesült Királyságban

· Építőipar
csarnoképítés

A Harris CM építőipari vállalat interaktív járműpiacot épít a Castleford-i Thunderhead Ridge-en, a yorkshire-i székhelyű független autóárverési óriás, a G3 Vehicle Auctions számára.

A 4,6 millió font összegű befektetésű ingatlan, amely az M62-es kereszteződésnél, Xscape Yorkshire közelében található, egy aukciós csarnok és irodahelyiség megépítését foglalja magában, hatalmas járműparkkal, a szomszédos flotta és felújítási központ mellett, amely egy 14 hektáros fejlesztés.

Összesen 12 millió font befektetéssel 30 új munkahelyet teremtenek a közösségben. A csarnok építés befejezése után, a létesítmény lehetővé teszi a vállalat számára, hogy évente több mint 50 000 járművet helyezzen vissza a forgalomba.

A fejlesztésbe beépített csúcstechnológia magában foglalja az AI „áthajtásos” járműellenőrző rendszert, amely több mint 20 kamerát használ fel óránként akár 85 jármű átvizsgálására.

A nagyteremben több kivetítő és speciális világítás is lesz, hogy bemutathassák a járműveket a potenciális vásárlók számára.

Ezenkívül a zöld kezdeményezések skálázható létesítményeket is tartalmaznak akár 250 elektromos jármű gyors töltési pontjaihoz, hogy támogassák az elektromos és hibrid járművek újrafelhasználásának, valamint a napenergia és a víz újrafeldolgozó rendszereinek jövőbeni igényét.

Harris CM az év elején kezdte meg a projekt munkáját, és a Covid-19 okozta zavarok ellenére az év vége előtt a műszaki ellenőrzés befejeztével készen áll arra, hogy 2021 januárjában megnyissa kapuit.

A rendszert a HTC Architects tervezte. A Fulkers Bailey Russell munkáltatói ügynöki és szerződés-adminisztrációs szolgáltatásokat nyújt.

Jason Adlam, a Harris CM vezérigazgatója elmondta: „Ez egy fantasztikus projekt, és a COVID ellenére is fantasztikus kilátások elé nézünk.

"Miután elkészült, ez a fejlesztés az innovatív és kiváló minőségű kereskedelmi létesítmények lenyűgöző portfólióját gyarapítja cégünk számára, csakúgy, mint amelyet az elmúlt években minden iparág vezető vállalatai számára is kivitelezni tudtunk."

„Míg az idei eseményekre reagálva hatalmas váltás történt az online árverések irányába, mégis úgy gondoljuk, hogy a digitális és fizikai megoldások keveréke elengedhetetlen az autóipar hosszú távú támogatásához, és éppen ezért állink készen ezzel a nagy befektetéssel egy valódi, több csatornás élmény megteremtére, hogy zökkenőmentesen egyesíthessük azt ebben a folyamatosan változó iparágban.