Return to site

Forradalom az építőiparban

Nem csak a tech kütyük fejlődnek folyamatosan, az építőiparban is folyamatos a technológiai fejlődés. Egyre gyakrabban láthatók például izgalmas, színes tetőfedő elemek, amelyek forradalmasítják a tetőfedést.

 

A tetőlemez is hatalmas átalakuláson ment keresztül, már nem az a hangos bádoglemezek, amely valamikor volt. Igényes, masszív kivitelben nem csak a tetőzet éke, de valós védelmet is nyújt az épület részére. Könnyű szerelhetőségével és illeszthetőségével sokak kedvence lett. Ráadásul sokkal tovább maradnak tisztábbak is egyenletes felületük révén, hiszen a szennyeződések nem tapadnak meg felületükön, így a karbantartási igényük is lényegesen kevesebb és olcsóbb is.

 

Gondolkodtál már azon, hogy egy -egy épület tetőzete hogy lehet még évekkel később is olyan szép, színes, a te tetőd pedig mohás és fénytelen? A megoldás valószínűleg a cserepeslemezek használata lesz. A hagyományos cseréppel ellentétben a cserepeslemezek sokkal tovább maradnak tisztán a tetőlemezekhez hasonló sajátossága miatt, azonban kinézetükben a hagyományos cserepekhez hasonlítanak.

 

A lemezek ráadásul nem csak tetőfedésre alkalmasak. Remek borítás készíthető vele falra, amely komoly védelmet biztosít és nem utolsó sorban modern kinézetet is biztosít az épületnek.

 

A cserepeslemezhez hasonlóan a trapézlemezek szennyeződés taszító hatása miatt kiválóan használható például kerítéselemként is. Többféle egyedi borítása révén fa, vagy márvány hatású kivitelben is kaphatók, így valóban értékálló, gyorsan szerelhető és minimális karbantartást igénylő elemeket kapunk, amely évtizedekig birtokunk disze maradhat.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly